Trehjulig moped klass 1 & 2 (Elscooter med tre hjul)

Trehjulig moped klass 1 & 2 (Elscooter med tre hjul)

Det finns ett flertal olika alternativ att välja mellan när man söker efter en elmoped eller elscooter med tre hjul. Det finns modeller som riktar sig till vuxna med tre hjul, såväl som trehjuliga elscootrar, trehjuliga mopeder med flak och elmopedbilar, vilka har tak.

En trehjulig moped ger ökad stabilitet jämfört med en vanlig tvåhjulig moped och kan vara ett perfekt val för den som söker något mellan en moped och en bil.

Fördelarna med en trehjulig elmoped

En trehjulig scooter har flera fördelar jämfört med en traditionell tvåhjulig scooter eller motorcykel. Här är några exempel på fördelarna med en el scooter 3 hjuling.

 • Stabilitet: En trehjulig scooter ger bättre stabilitet och balans jämfört med en tvåhjulig modell, särskilt vid låga hastigheter och vid in- och utfart från kurvor.
 • Säkerhet: Trehjuliga scootrar har oftast bättre säkerhetsfunktioner såsom bälte och krockkudde som kan skydda föraren i händelse av en olycka.
 • Enkel att köra: En trehjulig scooter kan vara lättare att hantera för personer med begränsad erfarenhet av motorcykelkörning, särskilt vid låga hastigheter.
 • Bekvämlighet: En trehjulig scooter har oftast större lastkapacitet och förvaringsutrymme jämfört med en tvåhjulig modell. Det kan också vara bekvämare att sitta på en trehjulig scooter under längre turer, eftersom de har mer rymliga säten och ergonomiska handtag.

Vilken trehjulig moped ska man köpa?

När man köper en trehjulig elscooter finns det flera faktorer att tänka på. Här är några saker att överväga:

 • Säkerhet: Säkerhet är en viktig faktor att tänka på när man köper en elscooter med tre hjul. Se till att scootern har bra bromsar, ordentliga däck och andra säkerhetsfunktioner som till exempel LED-lampor för bättre synlighet.
 • Prestanda: Tänk på prestandan för scootern, till exempel dess hastighet, räckvidd och batteritid. Se till att du väljer en modell som passar dina behov och att den har tillräcklig räckvidd för de resor du planerar att göra.
 • Komfort: Komforten är också viktig när man väljer en trehjulig elscooter. Välj en modell med en bekväm sadel, justerbar styrhöjd och en bekväm åkställning. Du vill kunna sitta bekvämt på scootern under längre resor.
 • Pris: Priset på elscootern är också en faktor att tänka på. Se till att du har en budget i åtanke och väljer en modell som ger dig bästa valuta för pengarna. Tänk på att driftkostnader och försäkring ska vara med i budgeten.

Genom att tänka på dessa faktorer kan du välja den bästa trehjuliga elscootern som passar just dig.


Bästa 3 hjuls moped 2023 (Bäst i test)

 1. Trehjulig fatscooter 2000W (Bästa 3 hjuls mopeden klass 1)
 2. Elmoped Trehjuling 800 W (Bra trehjulig moped klass 2 för äldre)
 3. Elscooter Trehjuling – CityCoco 1200W (Bra och billig 3 hjulig elmoped)
 4. Kymco CV3 550i Mattsvart (Tuff och påkostad skoter med 3 hjul)
 5. Elmopedbil Ella A45 Klass 1 (Mopedbil med 3 hjul)
 6. Elscooter Trehjuling – Röd 2000W (Prisvärd moped med tre hjul)

Trehjulig fatscooter 2000W (Bästa 3 hjuls mopeden klass 1)

Trehjulig fatscooter 2000W (Bästa 3 hjuls mopeden klass 1)

Fatbiken är inte bara snygg och bekväm – den är också miljövänlig och kostnadseffektiv med sitt bensinfria drivsystem, lätt att ladda tack vare det portabla batteriet och extra skyddad med det medföljande stöldlåset med fjärrkontroll. Dessa smarta och praktiska lösningar gör vår fatscooter till det hetaste fordonet för våren – och kanske årets bästa köp?

Den kraftfulla borstlösa elmotorn gör körningen mjuk och fri från ryckningar, vilket annars är vanligt på elfordon. Det gör den här trehjuliga fatscootern till en dröm att köra för både den erfarna föraren och nybörjaren.

Köp Trehjulig fatscooter 2000W från outl1.se


Elmoped Trehjuling 800 W (Bra trehjulig moped klass 2 för äldre)

Elmoped Trehjuling 800 W (Bra trehjulig moped klass 2 för ädre)

En elektrisk trehjulscooter som är speciellt anpassad och lämplig för äldre och/eller personer med funktionsnedsättning. En stabil och enkel kontroll och enkel underhåll gör den här trehjuls el scootern mycket populär bland äldre och personer med rörelsehinder. Den stora bekväma sittplatsen är justerbar och tillsammans med armstöd på båda sidor garanteras en stabil och bekväm körupplevelse. Trehjulscooterns lås är förstärkt med metall för att förhindra skador på låset. Det finns också en låsbar förvaringslåda som kan monteras på baksidan av ryggstödet.

På vänster sida av styret finns vanliga funktioner för en scooter: kontroll av lampor, blinkers och horn. På höger sida finns en hastighetsbegränsare som kan ställas in på 15, 20 eller 25 km/h. Dessutom finns där självklart en knapp för att aktivera backen.

Köp Elmoped Trehjuling 800 W från hemfint.se


Elscooter Trehjuling – CityCoco 1200W (Bra och billig 3 hjulig elmoped)

Elscooter Trehjuling - CityCoco 1200W (Bra och billig 3 hjulig elmoped)

 

En elektrisk trehjuling med en stor bekväm sits, stötdämpare och en LCD-display. Elscootern är utrustad med både fram- och bakskivbromsar för en snabb och jämn nedbromsning.

Den här eldrivna trehjuliga scootern är utrustad med en kraftfull 1200W motor och ett 60V, 12AH Li-batteri som ger en imponerande maxhastighet på 45 km/h och en räckvidd på 30-35 km på en enda laddning.

Scootern har också stora 18×9,5 tums däck för en smidig och bekväm körning, medan det justerbara säte ger extra komfort för användaren. Med en vikt på 90 kg och en max användarvikt på 200 kg är denna trehjuliga el scooter ett utmärkt val för både korta och långa resor.

Laddtiden för batteriet är cirka 6-8 timmar vilket är relativt snabbt och gör det lätt att hålla scootern laddad och redo för användning när som helst. En 3-hjulig el-scooter är ett miljövänligt alternativ till traditionella bensindrivna fordon, och ger användaren frihet att åka vart som helst utan att oroa sig för utsläpp och miljöpåverkan.

Detta är en mycket prisvärd 3 hjulig el scooter som har fått högsta betyg av användare

Köp Elscooter Trehjuling – CityCoco 1200W från hemfint.se


Kymco CV3 550i Mattsvart (Tuff och påkostad skoter med 3 hjul)

Kymco CV3 550i Mattsvart (Tuff och påkostad skoter med 3 hjul)

Kymco CV3 550i är en innovativ trehjulig skoter från Kymco. Med många säkerhets- och komfortfunktioner är Kymco CV3 ett utmärkt val för personer som gillar manövrerbarheten hos en skoter men vill ha bilens säkerhet och bekvämlighet.

Framhjulen på skotern är utrustade med en parallellupphängning med dubbla gafflar för extra stabilitet och tillförlitlighet i alla situationer. Skotern har en stor tvåcylindrig 550cc-motor som minimerar vibrationer jämfört med en encylindrig motor. Motorn levererar hela 37,5 kW (51 hk) vilket gör Kymco CV3 till den kraftfullaste trehjuliga skotern på marknaden idag.

Med en lätt och robust aluminiumram och Kymcos Power Transmission Matrix (PTM) har skotern en perfekt 50-50 viktfördelning, vilket ger Kymco CV3 den bästa stabiliteten bland trehjuliga skotrar. ABS-bromsarna säkerställer snabba och säkra inbromsningar, samtidigt som systemet förhindrar att bromsarna låser sig helt.

Kymco CV3 levereras som standard med nyckellöst låssystem, fullfärgad TFT-display, GPS-navigering, farthållare, vindruta, däcktryckssensorer och värmehandtag. Ryggstöd för både passagerare och förare är standard, och det går enkelt att ta bort dem. Sadelutrymmet är stort och rymmer en integralhjälm. Lutningssystemet kan låsas upp med en knapptryckning för enkel parkering och stopp vid rödljus.

Köp Kymco CV3 550i Mattsvart från kopenscooter.nu


Elmopedbil Ella A45 Klass 1 (Mopedbil med 3 hjul)

 

Elmopedbil Ella A45 Klass 1 (Mopedbil med 3 hjul)

ELLA A45 är en elektrisk bil som passar dig som vill ta det lugnt på vägen och har behörighet AM eller B eller traktorkort utfärdat före 2009. Detta fordon är konstruerat för att transportera en bältad förare och en obältad passagerare på baksidan. Tack vare den inbyggda karossen och bältet behöver du inte använda hjälm när du kör ELLA A45. Denna bil är mycket lätt att köra och har en rymlig kupé som garanterar säkerhet, torrhet och komfort, samtidigt som du skyddas från yttre smuts, kyla och regn.

En fördel med en elmopedbil med 3 hjul är dess stabila och säkra körning, särskilt i svängar och vid stillastående. Den är också miljövänlig med låga utsläpp, har låg ljudnivå och är ekonomisk att köra på grund av dess elfordonsteknik. Den kräver ingen bensin eller diesel och har låga underhållskostnader. Dessutom är den lätt att parkera och köra i stadstrafik.

Köp Elmopedbil Ella A45 Klass 1 från motorsweden.se


Elscooter Trehjuling – Röd 2000W (Prisvärd moped med tre hjul)

Elscooter Trehjuling - Röd 2000W (Prisvärd moped med tre hjul)

En trehjulig el-moped för allmänna vägar när den registreras som moped klass I. Mopeden drivs av en tyst borstlös elmotor på 2000W och ett högkvalitativt litiumbatteri på 60V / 20Ah, vilket ger upp till 50 km räckvidd på en enda laddning. Batteriet förvaras smidigt i ett skåp under sätet, och det finns också ett extra skåp under förarens fötter där du kan placera ett annat batteri om så önskas.

Elscooter Trehjulingen är idealisk för stadstrafik, eftersom den snabbt kan starta tack vare högt vridmoment vid låga varvtal. Den är tvåsitsig med en maxbelastning på 200 kg och utrustad med skivbromsar för extra säkerhet. Maxhastigheten är begränsad till 45 km/h, vilket innebär att personer över 15 år med AM-licens kan köra den. Den tysta motorn producerar ingen avgas, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ för daglig pendling och transporter.

Köp Elscooter Trehjuling – Röd 2000W från hemfint.se

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *